MALZEME:
300 gr yeşil biber (sivri veya çarliston)
2-3 çorba kaşığı zeytinyağı
3 su bardağı yoğurt
Tuz
Biberin sap ve çekirdek kısımlarını ayıklayın, lokma büyüklüğünde doğrayın. Üzerine tuz serperek yağda yumuşayana kadar kavurun. Soğumaya bırakın. Soğuyunca yoğurtla karıştırın, tuzunu serpin.
Dilerseniz yoğurda 1-2 diş ezilmiş sarımsak ilave edebilirsiniz.
300 gr yeşil biber (sivri veya çarliston)
2-3 çorba kaşığı zeytinyağı
3 su bardağı yoğurt
Tuz
Biberin sap ve çekirdek kısımlarını ayıklayın, lokma büyüklüğünde doğrayın. Üzerine tuz serperek yağda yumuşayana kadar kavurun. Soğumaya bırakın. Soğuyunca yoğurtla karıştırın, tuzunu serpin.
Dilerseniz yoğurda 1-2 diş ezilmiş sarımsak ilave edebilirsiniz.