250 gram patates
2 domates (püre halinde)
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı sıvıyağ
200 gram kıyma
100 gram haşlanmış barbunya
kırmızı toz biber
1 yemek kaşığı kıyılmış yeşillik
tuz
1 adet soğan<
Yapılışı Patatesleri kabuklarını soymadan haşlayın.
Soğan ve sarımsağı ince ince kıyın. Yağda pembeleşinceye kadar kavurun.
Kıymayı ilave edip kavurmaya devam edin. Diğer taraftan haşladığınız barbunyaları süzün. Domates püresi ile kıymalara ilave edin.
Ağzı kapalı olarak 10 dakika pişirin. Daha sonra tuz ve kırmızı biberle karıştırın. Üzerine yeşillikler serpin. Kabukları soyulmuş patatesle servis yapın.
2 domates (püre halinde)
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı sıvıyağ
200 gram kıyma
100 gram haşlanmış barbunya
kırmızı toz biber
1 yemek kaşığı kıyılmış yeşillik
tuz
1 adet soğan<
Yapılışı Patatesleri kabuklarını soymadan haşlayın.
Soğan ve sarımsağı ince ince kıyın. Yağda pembeleşinceye kadar kavurun.
Kıymayı ilave edip kavurmaya devam edin. Diğer taraftan haşladığınız barbunyaları süzün. Domates püresi ile kıymalara ilave edin.
Ağzı kapalı olarak 10 dakika pişirin. Daha sonra tuz ve kırmızı biberle karıştırın. Üzerine yeşillikler serpin. Kabukları soyulmuş patatesle servis yapın.