8 tane enginar
2 tane soğan
1.5 çorba kaşığı margarin
1 tane limon
250 gram kuşbaşı et
dereotu
tuz
Yapılışı Enginarların saplarını kesin. Yapraklarını ayıklayın.
Diğer tarafta bir kaba tuzlu su koyun, ayıkladığınız enginar göbeklerini limonla ovup tuzlu suya atın.
Bir tencereye yağ ve kuşbaşı etleri, doğranmış soğanları koyun. iyice kavurun. pembeleşince ince kıyılmış dereotu koyun. Birkaç kere karıştırıp indirin.
Enginarları sudan çıkarın. Su ile çarkalayın. Eti kavurduğunuz tencereye döşeyin. Tuzunu serpip üstüne çıkana kadar su koyun. Orta sıcaklıktaki ateşte pişirin. Servis yapın.
2 tane soğan
1.5 çorba kaşığı margarin
1 tane limon
250 gram kuşbaşı et
dereotu
tuz
Yapılışı Enginarların saplarını kesin. Yapraklarını ayıklayın.
Diğer tarafta bir kaba tuzlu su koyun, ayıkladığınız enginar göbeklerini limonla ovup tuzlu suya atın.
Bir tencereye yağ ve kuşbaşı etleri, doğranmış soğanları koyun. iyice kavurun. pembeleşince ince kıyılmış dereotu koyun. Birkaç kere karıştırıp indirin.
Enginarları sudan çıkarın. Su ile çarkalayın. Eti kavurduğunuz tencereye döşeyin. Tuzunu serpip üstüne çıkana kadar su koyun. Orta sıcaklıktaki ateşte pişirin. Servis yapın.