Dünya Forum



Join the forum, it's quick and easy

Dünya Forum

Dünya Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dünya Forum

BİLGİ PAYLAŞIM FORMU


    Enginar Musakkasi Tarifi

    Admin
    Admin
    Admin
    Admin


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 2546
    Yaş : 54
    NERDEN : istanbul
    HOBİNİZ : bilgisayar
    Basarı Puanı :
    Enginar Musakkasi Tarifi Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Enginar Musakkasi Tarifi Right_bar_bleue

    Güçlülük :
    Enginar Musakkasi Tarifi Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Enginar Musakkasi Tarifi Right_bar_bleue

    Aktiflik :
    Enginar Musakkasi Tarifi Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Enginar Musakkasi Tarifi Right_bar_bleue

    Kayıt tarihi : 18/04/07

    Enginar Musakkasi Tarifi Empty Enginar Musakkasi Tarifi

    Mesaj tarafından Admin 19th Aralık 2008, 21:13

    8 tane enginar
    Enginar Musakkasi Tarifi Kafa-malzeme 2 tane soğan
    Enginar Musakkasi Tarifi Kafa-malzeme 1.5 çorba kaşığı margarin
    Enginar Musakkasi Tarifi Kafa-malzeme 1 tane limon
    Enginar Musakkasi Tarifi Kafa-malzeme 250 gram kuşbaşı et
    Enginar Musakkasi Tarifi Kafa-malzeme dereotu
    Enginar Musakkasi Tarifi Kafa-malzeme tuz
    Enginar Musakkasi Tarifi Yapilisi_comlekp
    Yapılışı Enginarların saplarını kesin. Yapraklarını ayıklayın.

    Diğer tarafta bir kaba tuzlu su koyun, ayıkladığınız enginar göbeklerini limonla ovup tuzlu suya atın.

    Bir tencereye yağ ve kuşbaşı etleri, doğranmış soğanları koyun. iyice kavurun. pembeleşince ince kıyılmış dereotu koyun. Birkaç kere karıştırıp indirin.

    Enginarları sudan çıkarın. Su ile çarkalayın. Eti kavurduğunuz tencereye döşeyin. Tuzunu serpip üstüne çıkana kadar su koyun. Orta sıcaklıktaki ateşte pişirin. Servis yapın.

      Forum Saati 15th Mayıs 2024, 04:43