Dünya Forum



Join the forum, it's quick and easy

Dünya Forum

Dünya Forum

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Dünya Forum

BİLGİ PAYLAŞIM FORMU


    kış türlüsü

    Admin
    Admin
    Admin
    Admin


    Erkek
    Mesaj Sayısı : 2546
    Yaş : 54
    NERDEN : istanbul
    HOBİNİZ : bilgisayar
    Basarı Puanı :
    kış türlüsü Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kış türlüsü Right_bar_bleue

    Güçlülük :
    kış türlüsü Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kış türlüsü Right_bar_bleue

    Aktiflik :
    kış türlüsü Left_bar_bleue100 / 100100 / 100kış türlüsü Right_bar_bleue

    Kayıt tarihi : 18/04/07

    kış türlüsü Empty kış türlüsü

    Mesaj tarafından Admin 19th Aralık 2008, 21:10

    kış türlüsü

    Malzemeler:
    250 gr Kuru Fasulye
    280 gr Mısır
    3 Havuç
    1 Sap Kereviz
    1 Soğan
    1 Süs Biberi
    2 Çorba Kaşığı Margarin
    150 gr Sucuk
    Bir Miktar Tabasco
    Tuz
    1 Çorba Kaşığı Kekik
    2 Su Bardağı Et Suyu
    1/2 Demet Maydanoz
    Karabiber
    Kırmızı Toz Biber

    kış türlüsü Ymk_397_s

    HAZIRLANIŞI :
    Kuru fasulye kullanıyorsanız 1 gece önceden suda bekletin veya düdüklü tencerede pişirin.
    Havuç ve kerevizi yıkayıp ayıklayın. Havucu verev dilimler halinde, kerevizi ince şeritler halinde doğrayın. Soğanı soyup küçük küpler halinde doğrayın. Süs biberini yıkayıp çekirdeklerini ayıkladıktan sonra ince şeritler halinde doğrayın.
    Margarini bir tencerede eritip soğanı kavurun. Havuç ve kerevizi ilave edip 2 dakika kadar pişirin.
    Sucuğu ince dilimler halinde doğrayın. Sucuk, fasulye, mısır ve biberi tencereye ilave edin. Tabasco ve kekikle tatlandırın. Yemeğe et suyunu ekleyip kısık ateşte, tencerenin kapağını kapatarak 15 dakika kadar pişirin.
    Maydanozu yıkayıp yapraklarını ayıklayın. Türlüyü tuz, karabiber ve kırmızı toz biberle tatlandırıp maydanozla süsledikten sonra servis yapın. Dilerseniz türlüye kekik de ekleyebilirsiniz.

      Similar topics

      -

      Forum Saati 19th Mayıs 2024, 13:19